Facebook Twitter RSS

Hack Windows Login Password


Assalamualaikum .. Harini aq nk ajar cara untuk bypass atau dengan kata lain hack windows login password. Cara ni aq dapat dari sebuah blog iaitu http://www.reaperz.net/ . Pasti ada diantara anda yang pernah terlupa password windows yang telah dibuat. Jadi kali ni aq nak ajar cara mudah untuk login komputer tersebut . Tapi ingat , aq ajar ni bukan untuk korang bukak komputer orang lain untuk buat jahat tau . Aq tak nak tanggung dosa .. Haha ..

Ok lah , cara-caranya seperti di bawah :

1. Sediakan pendrive kosong ( Kalau ada benda dalam tu format )
2. Download KONUSB di link [ INI ] dan extract file tadi .
3. Kemudian cucuk Pendrive korang kat komputer dan buka folder KONUSB yang korang extract tadi.

Run file KONBOOTINSTALL.exe.

4. Kemudian CMD Akan muncul.
5.Masukkan huruf drive pendrive korang dan tekan enter!
*note : huruf drive boleh cari di My Computer
Selepas dah tekan ENTER, pendrive korang dah bersedia untuk hack login windows :)

Hack Time :
1. Cucuk pendrive korang kat komputer yang korang nak hack.Pastikan komputer tu dalam keadaan SHUTDOWN.

Kemudian ON komputer tu dan masuk Boot Setup dan boot melalui USB(pendrive)

note : tekan butang ESC, DELETE, atau F12 untuk masuk ke Boot Setup.

Kemudian tekan OK saja sampai habis.

Kemudian akan keluar login page macam biasa.dia akan minta password tapi jangan risau! Biarkan saja KOSONG dan tekan  OK/login !


*Note : KONUSB tidak akan mengubah password asal.Software ni cuma akan bypass password.Kalau korang cabut pendrive dari pc tu password tak akan bertukar.dia akan kekal macam yang asal.

Perisian ni berkesan untuk semua jenis system operasi seperti Windows XP, Vista, Windows 7 dan sebagainya.Linux tidak pasti work atau tidak.


KONUSB 100% Berfungsi.

Sekian Terima Kasih dan jangan lupe like & share .. Assalamualaikum..






SHARE THIS POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati
Author:Admin Gempak
Jika terdapat kerosakan link atau pertanyaan sila hubungi kami. Kerjasama anda amat dihargai. Terima Kasih ^_^

0 comments: