Facebook Twitter RSS

Buat Duit Dengan Glob all share (GAS)



GLOBALLSHARE
Launching Date : 01 Jun 2014.
Globallshare ni adalah laman sosial yg lbh kurang mcm fb,
twitter, inStagram dan lain2 lg.... Jd sape2 yg daftar awl
sblm pelancaran umum pertengahan tahun 2014 ni... akan dapat
saham percuma daripada GAS.

Kemudian...setiap 5 org yg join di bwh kita...kita akan dpt
1 share point lbh kurang RM100.

Kita boleh invite seberapa ramai org sebelum tarikh tutup
tawaran saham percuma pada 31 MAY 2014.

Kita layak mendapat saham percuma sehingga level 7.
Selepas pelancaran ni kita goyang kaki terima duit tiap bulan atau ambik seketul..

Kalo kita ada 5 org dowline..kita dpt 1point..
lpas tu klu dwline kita cri org juga..point yg dorang dpt tu kita dpt juga....

Kat dlm globallshare tu blh borak2 update moment atau niaga apa sj..Aktiviti lbh kurang mcm fb mula2 nk launching dlu..kita ni jd pengguna yg terawal..dpt imbuhan...

Contoh kita ada 20 point smpai hujung MAY ni..
Start hari pelancaran ni kita blh pilih smada nk dpt faedah tiap2 bulan atau nk redeem semua 20 tu dpt duit seketul..

1 point USD29.86, lbh kurang RM100...
Kalo kita kekalkan semua kita dpt faedah tiap2 bulan smpai bila2...
setiap 1 point faedah bulanan USD2.77, lbh kurang RM10...
Maknanya tiap2 bulan kita dpt RM200 faedah..smpai bila2 selagi kita xredeem semua tu..

Kalo kata kita redeem semua..20 point tu kita dpt lbh kurang RM2000..tp sekali je dpt..
Point tu jd zero la, kita xdpt faedah bulan2..

Yg ni pun cmpny berdaftar ..dijamin 100% percuma dan dibayar.
Join la sblm terlmbat ..dpt tmbh2 duit poket kita..free juga ..bkn scam yg ni syrikat bardaftar..

Kalo nak guna android lps dftr awk install d playstore..
Ada globallshare..bila log in ja lbh kurang sm mcm fb ni. Updte moment semua..jual2 brg mcm2 borak2 chating semua ada ..

Ada weboffice kita dlm tu..utk nk cek point2 kita dgn dwline kita
Tiap2 pendaftran bru msk bwh kita..globallshare akn hntr email..
seminggu skali dorang akn hntr point2 yg kita ada ...updte sllu..
kita relax ja email masuk sllu..

Dlm tu semua kita boleh baca dan fhm psl globallshare ni dia bagi tau semua dr a smpai z..

Semuanya percuma dan kita pengguna awl dpt keuntungan dr invite org join bwh link kita..

kita akan dpt link kita sndiri bla dftr..log in lps tu masuk weboffice dlm tu nmpk link kita...

KEMBANGKAN SKOP PERNIAGAAN ONLINE DAN PERIKLANAN SEDIA ADA ANDA KE PASARAN LEBIH TERBUKA DAN GLOBAL..

JOM DAFTAR SEBELUM 31.5.2014 . Program ini seperti laman social yang lain . Seperti fb dulu , siapa cepat daftar , dia dapat untung dan dapat duit :) Pendaftaran adalah PERCUMA .


Klik disini untuk daftar !
atau

https://www.globallshare.com/ms/2171909.html







SHARE THIS POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati
Author:Admin Gempak
Jika terdapat kerosakan link atau pertanyaan sila hubungi kami. Kerjasama anda amat dihargai. Terima Kasih ^_^

0 comments: