Facebook Twitter RSS

Download Gempak Multimedia Toolbar


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua .. Hari ni aq nk promote kat korang semua untuk download Gempak Multimedia Toolbar. Ape yang best nye toolbar ni ? Haa ..dah name pon toolbar Gempak Multimedia, semestinya aq dah letak blog ni punye shortcut..Haha..Selain itu, toolbar ni juga aq dah sediakan link laman sosial yang korang selalu buka. Antaranya, Facebook, Twitter dan Google. Bukan tu je .. aq gak ade sediakan link untuk edit gambar bagi sape-sape yang suka sangat edit gambar tu .. haa.. 

Rupa toolbar tu korang boleh tngok kat bawah ni ..

 Ok tak ?? Hehe

Kalau nak, boleh la pergi ke link yang disediakan atau tekan kat atas tu ye..


Sekian terima kasih .. Jangan lupa like, follow, & +1 .. Hahaha^_^






SHARE THIS POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati
Author:Admin Gempak
Jika terdapat kerosakan link atau pertanyaan sila hubungi kami. Kerjasama anda amat dihargai. Terima Kasih ^_^

0 comments: